Justin Yifu Lin emërohet Anëtar i Komitetit  Këshillimor të Kryeministrit të Kinës Kënaqësi e madhe dhe e veçantë për mua, njoftimi i bërë përmes letrës së Kryeministrit të Republikës Popullore...
Lexo më shumë...