Njoftime

Zhvilloi punimet Konferenca Ndërkombëtare Shkencore”Sfidat shkencore për zhvillim të qëndrueshëm”

Në datat 19-20 Shtator 2014 në Universitetin Ndërkombëtarë në Strugë, u mbajt konferenca ndërkombëtare shkencore “Sfidat shkencore për zhvillim të qëndrueshëm”, me pjesëmarrjen e  një numri  të madhe  profesorëve, shkencëtarëve, pedagogeve, përfaqësues të...
Lexo më shumë...
Njoftime

Akademik, Prof.Dr. Anastas Angjeli, zgjidhet Anëtar i Akademisë Europiane të Shkencave dhe Arteve

Akademik, Prof.Dr. Anastas Angjeli, zgjidhet Anëtar i Akademisë Europiane të  Shkencave dhe Arteve .Njoftimi është bërë drejtpërsëdrejti nga Kryetari i Akademisë Europiane të Shkencave dhe Arteve Prof.Dr. Dr.h.c. Felix Unger....
Lexo më shumë...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com