Njoftime

Knut Fleckeinstein, vizite tek Mesdhetari

Leksion i hapur: Sfidat e Integrimit për Shqipërinë Eurodeputeti  dhe Raportuesi për Shqipërinë në ParlamentinEuropian, z. Knut Fleckenstein, në vazhdim të vizitës së tij dy ditore në vendin tonë, vizitoi Universitetin Mesdhetar tëShqipërisë, i cili u zhvillua në kuadër të leksioneve të hapura me...
Lexo më shumë...
Njoftime

Shkolla e Lartë Private Mesdhetare zhvillon ceremoninë e diplomimit të studentëve Bachelor dhe Master brezi 2015

Ditën e hënë, datë  05/10/2015 Shkolla e Lartë Private Mesdhetare zhvilloi në ambjentet e Qendrës Kulturorë të Katedrales Ortodokse në Tiranë ceremoninë e diplomimit të studentëve të nivelit Bachelor...
Lexo më shumë...
Njoftime

Zhvilloi punimet Konferenca Ndërkombëtare Shkencore “South East Europe as a Common Market”

Ditën e shtunë 14 mars 2015 në ambientet e Tirana International Hotel u zhvillua Seanca Plenare e Konferencës Ndërkombëtare Shkencore  “South East Europe as a Common Market” e organizuar nga Universiteti...
Lexo më shumë...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com