Media

Akademik, Prof.Dr Anastas Angjeli/ “Ditari i tranzicionit ekonomik” dhe tranzicioni ekonomik në Shqipëri”

Ky libër nuk është shkruar si zakonisht, por është një lloj ditari i jetës sime. Jo si individ. Jo vetëm si ekonomist, por edhe si politikan. Si i tillë,...
Lexo më shumë...
Media

“Ditari i tranzicionit ekonomik” i Prof. Dr Anastas Angjelit, portreti i Shqipërisë pezull mes të shkuarës dhe të ardhmes

“Ditari i tranzicionit ekonomik” është libri më i fundit i Prof. Dr Anastas Angjelit, i cili vjen në bashkëpunim me UMSH Press dhe Shtëpinë botuese TOENA. Në promovimin e...
Lexo më shumë...
12
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com