Fjalime

Rritja e rolit dhe pavarësisë së Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, domosdoshmëri për zhvillimin e qëndrueshëm të tregut të sigurimeve

Nevoja e reformimit të tregut të sigurimeve kërkon jo vetëm reformën e rregullat në ligjin “Për veprimtaritë e sigurimit dhe risigurimit”, që Kuvendi miratoj javën  e shkuar, por edhe tëinstitucioneve mbështetëse, mbikëqyrëse e rregullatore,...
Lexo më shumë...
Në Kuvend

Fjala e Deputetit Anastas Angjeli sot në Kuvendin e Shqipërisë “Pa reforma nuk ka sukses-Të vendosur t’i realizojmë ato”

DISKUTIMI PER PROJEKTLIGJIT “PËR MIRATIMIN E HUAMARRJES PREJ 295 420 000 SDR, QË FONDI MONETAR NDËRKOMBËTAR I AKORDON SHQIPËRISË PËR PROGRAMIN 36-MUJOR TË NDIHMËS (EFF)” Diskutimi i sotëm është i...
Lexo më shumë...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com