Libra

MARKETINGU BANKAR

Në hartimin e këtij teksti është shfrytëzuar eksperienca e pasur e autorëve në fushën bankare dhe përgjithësisht në sferën e financave.Ky libër do t’u vijë në ndihmë studentëve të fakulteteve...
Lexo më shumë...
12
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com