Aktivitete

Presidenti i Akademisë Europiane të Shkencave dhe Arteve, Prof.Dr.Felix Unger nderohet me titullin Doctor Honoris Causa nga Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë

Ditën e mërkurë, në datën 11 Qershor 2014 ,në amfiteatrin Adam Smith në Universitetin Mesdhetar të Shqipërisë u organizua ceremonia e dhënis të titullit Doctor Honoris Causa, Profesor Felix...
Lexo më shumë...
Aktivitete

Zhvilloi punimet Konferenca Ndërkombëtare Shkencore “Transition to a new society”

Në datat 21,22 Mars 2014, në Podgoricë të Mal i Zi, zhvilloi punimet Konferenca Ndërkombëtare Shkencore “Transition to a new society”. Në këtë konferencë morrën pjesë shkencëtarë të njohur,...
Lexo më shumë...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com