Aktivitete

Deputeti Anastas Angjeli zhvillon takime me të zgjedhurit lokalë të Gjirokastrës,Tepelenës dhe Permetit

Deputeti Anastas Angjeli zhvilloi takime me të zgjedhurit lokalë dhe drejtues të organeve lokale (prefekturë, qark,bashki, komuna)të Gjirokastrës ,Tepelenës dhe Permetit, për projek/buxhetin e vitit 2014 që do të kalojë në parlament....
Lexo më shumë...
Aktivitete

Promovohet në Tiranë libri i Akademik, Prof.Dr.Anastas Angjeli “Në ethet e krizës”

Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë në bashkëpunim me shtëpinë botuese Toena, nxorrën në qarkullim librine Prof.Dr. Anastas Angjelit, “Në ethet e krizës”. Ky libër është një studim i rëndësishëm i zhvillimeve...
Lexo më shumë...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com