Aktivitete

Zhvilloi punimet Konferenca Rajonale Parlamentare me temë: “ Arritjet e autonomisë financiare të parlamenteve në mënyrë që të përmbushë obligimet dhe të drejtat e Deputetëve”

Në datat 3 dhe 4 Korrik 2014, Asambleja Parlamentare e Bosnje-Hercegovinës në bashkëpunim me OSBE- në, organizoi Konferencën Rajonale Parlamentare me temë: “Arritjet e autonomisë financiare të parlamenteve në...
Lexo më shumë...
Aktivitete

Presidenti i Akademisë Europiane të Shkencave dhe Arteve, Prof.Dr.Felix Unger nderohet me titullin Doctor Honoris Causa nga Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë

Ditën e mërkurë, në datën 11 Qershor 2014 ,në amfiteatrin Adam Smith në Universitetin Mesdhetar të Shqipërisë u organizua ceremonia e dhënis të titullit Doctor Honoris Causa, Profesor Felix...
Lexo më shumë...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com