Aktivitete

Akademikut Prof.Dr. Anastas Angjeli i dorëzohet diploma e anëtarit të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Europës nga Presidenti i Austrisë Heinz Fischer

Akademikut Prof.Dr. Anastas Angjeli i dorëzohet diploma e anëtarit të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Europës (Në ceremoninë e ndarjes së diplomave mori pjesë Presidenti i Austrisë Heinz...
Lexo më shumë...
Aktivitete

Konferenca Rajonale Parlamentare “Mbikëqyrja parlamentare e buxheteve dhe financave në Ballkanin Perëndimor”

Konferenca Rajonale Parlamentare “Mbikëqyrja parlamentare e buxheteve dhe financave në Ballkanin Perëndimor”zhvilloi punimet në Tiranë në  datat 20-21 shkurt 2015. E organizuar nga Fondacioni Westminster për Demokraci në bashkëpunim...
Lexo më shumë...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com