Aktivitete

Zhvilloi punimet Konferenca Shkencore “Gjirokastra në tre dhjetëvjeçarët e ardhshëm- Mendim Interaktiv”

RUAJTJA E IDENTITETIT DHE TRASHEGIMNISË KULTURORE NË  SHËRBIM TË ZHVILLIMIT PERSPEKTIV TË GJIROKASTRËS Të nderuar  pjesëmarrës! E nderuara Kryetare e Bashkisë Znj. Zamira Rami, perfaqësues të Universitetit Eqerem Cabej,...
Lexo më shumë...
Aktivitete

Promovohet “Ndërhyrja e shtetit në Ekonomi”

Ditën e mërkurë 03/06/2015 në ambientet e ShLP Mesdhetare tëShqipërisë u zhvillua promovimi i librit “Ndërhyrja e shtetit nëekonomi” me bashkautorë Prof. Dr. Aristotel Pano dhe Prof. Dr. Anastas Angjeli. Në promovim merrnin pjesë Deputetë tëKuvendit të Shqipërisë, akademikë, studentë dhe...
Lexo më shumë...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com