Njoftime

Knut Fleckeinstein, vizite tek Mesdhetari

Leksion i hapur: Sfidat e Integrimit për Shqipërinë Eurodeputeti  dhe Raportuesi për Shqipërinë në ParlamentinEuropian, z. Knut Fleckenstein, në vazhdim të vizitës së tij dy ditore në vendin tonë, vizitoi Universitetin Mesdhetar tëShqipërisë, i cili u zhvillua në kuadër të leksioneve të hapura me...
Lexo më shumë...
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com